KARRIÄR

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs

För MOBY är våra medarbetare det viktigaste vi har. Hos oss ska du trivas och tycka att det är roligt att gå till jobbet. Arbetsmiljö och teamanda på vår arbetsplats är våra starkaste prioriteringar. Här har du goda förutsättningar att påverka ditt arbete och alla ges möjligheter att prova nya uppgifter och genom vidareutbildning ta kliv upp eller i sidled.

Vill du vara med och utveckla framtidens sätt att bygga och samtidigt lösa Sveriges bostadsbrist?

Vi letar ständigt efter framtida kollegor, men med hänsyn till rådande omständigheter gällande Covid-19 kan anställningsdatum komma att förskjutas en aning.

Klicka på ”lediga tjänster” nedan för att hitta en tjänst som passar dig. Hittar du inte en som stämmer med din bakgrund, men tror att MOBY passar som arbetsgivare kontakta oss gärna genom en intresseanmälan med CV och en kort förklaring på vad du kan bidra med.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Observera att vi endast kan ta emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg (som du kommer till när du klickar på knappen ”lediga tjänster” nedan). Vi kan alltså inte hantera några ansökningar som kommer på email till info@mobyab.se.