20 oktober 2021

Är du produktionschef och vill vara med på resan att industrialisera byggbranschen?

Vill du driva utveckling av framtidens sätt att bygga?

Vi söker dig som är ledare med erfarenhet inom byggbranschen och letar efter en ny utmaning där du får vara med och driva innovation och utveckling.

På MOBY bygger vi med smartare lösningar som snabbare ger människor möjligheten till ett eget hem. Styrkan i vår koncern gör det möjligt för oss att industrialisera den annars så traditionella byggbranschen. Genom vår grupp har vi allt i ett flöde och tillsammans skapar vi snabbare hållbara hem för de många människorna.

Arbetsuppgifter

Vi bygger flerbostadshus runt om i Sverige med störst koncentration i Mälardalen. Som produktionschef är du beredd på att arbeta i ett större geografiskt område, många i MOBYs organisation arbetar 4-dagars veckor på plats. Projektens storlekar varierar i omfattning, med en platschef och en eller flera arbetsledare. Som produktionschef ansvarar du för att det specifika bygget färdigställs enligt kvalitetsmål, tidsramar, och ekonomisk planering. Du leder, fördelar, organiserar, och skapar samsyn för medarbetare och underentreprenörer att så effektivt som möjligt utföra arbetet med störst fokus på säkerhet. Vid besiktning är du MOBYs representant som ser till att eventuella besiktningsanmärkningar åtgärdas.

Erfarenhet

För att börja som produktionschef krävs det att du har flera års erfarenhet som arbetsledare eller platschef från byggbranschen och BAS-U utbildning. Du tycker om att arbeta med och leda andra människor. Du är inspirerande och professionell i ditt arbetssätt och får andra att prestera och engagera sig. Att förstå affären är en självklarhet för dig. Ansvar, resultattänk, och en positiv inställning faller dig naturligt och du ser lösningar där andra ser problem.

Är Moby rätt för dig?

Med mottot ”ständig förbättring” ifrågasätter vi allt vi gör och undrar: Går det att göra bättre? Vi kopplar allt till värde och är stolta över att vara lösningsorienterade. Och tillsammans löser vi ett samhällsproblem: bristen på hem.

Våra värderingar—ansvar, resultat, respekt, och positivitet—skapar möjlighet för både människor och arbetssätt att utvecklas. De vägleder oss i sättet vi agerar, arbetar, och driver vår verksamhet och är en avgörande faktor i vår framgång. Läs mer om vad våra värderingar innebär på vår hemsida.

Ansökan

Bifoga ditt CV och en kortfattad introduktion om dig och varför du skulle passa hos MOBY på vår hemsida: mobyab.se/jobba-hos-oss.

Se alla nyheter