Vill du vara med och industrialisera bygg­branschen?

För att snabbare kunna möta behovet av bostäder och ge fler människor hem att trivas i gav vi oss ut på resan mot att industrialisera byggbranschen. Genom att bygga husmoduler på produktionslinje i fabrik och sedan montera dem på plats kan vi färdigställa projekt med hög kvalitet dubbelt så fort som projekt byggda på traditionellt vis.

Vår resa startade 2016 och vårt byggsätt har fortsatt att vidareutvecklas sedan dess. Målsättningen är att bli nummer ett i branschen när det gäller färdigställandegrad, flexibelt byggsystem och kvalitet. Det är så vi når vår vision att snabbare skapa hem som många människor kommer att trivas i.

Läs mer

Är du bra på att hitta nya lösningar?

Att varje medarbetare är en del i vårt nytänkande är en förutsättning för att vi ska uppnå våra mål och vidareutveckla industrialiseringen av byggbranschen. Här bidrar alla med idéer om förbättringar och effektiviseringar, vilket gör att vi hittar fler och ännu smartare lösningar för vårt byggsätt.

Kanske sitter just du på en ny och innovativ idé som kan ta oss vidare?

Kom och hjälp oss lösa bostadsbristen!

Så här tycker våra medarbetare om att jobba hos oss:

”MOKO och MOBY hittar alltid nya förbättrade lösningar, stora och små. Modulerna blir hela tiden bättre och bättre tack vare detaljerna som kontinuerligt tas fram. Mycket handlar även om montaget och att göra det enklare på plats, och där kommer MOBY in med erfarenhet och innovationstänk.”
Kristoffer Myrén, Produktionschef
”Det finns ett driv i hela organisationen att utveckla produkten och snabba vägar till beslut. Det finns en lätthet i samarbetet med kollegor och chefer, jag kan kontakta alla i organisationen om jag vill bolla idéer eller söker svar.”
Mattias Nordström, Produktionschef
”Istället för de stora, traditionella företagen som inte gärna ändrar på det gamla sättet att jobba så tyckte jag att det här kändes som en frisk vind med ett nytt tänk och ett spännande sätt att se på branschen.”
Stefan Faltin, Arbetsledare
”Ledningen lyssnar på det jag säger och förändringar som behöver ske sker. Projekten växer och blir större och större samtidigt som bitarna faller mer och mer på plats. Att få vara med på den här resan är väldigt spännande.”
Joakim Holmberg, Produktionschef

”Våra värderingar [ansvar, resultat, respekt och positivitet] syns på resultatet. Vi bygger snabbt och det blir bra och fina projekt. Utan en stark och öppen sammanhållning hade det aldrig funkat.

Här får du vara med och utveckla en produkt, att skapa något genom nytänk.”

Joakim Ketola, Blockchef

”MOBY är en organisation med korta beslutsvägar. Alla vill åt samma håll och det märks att alla jobbar mot samma mål. 

Vi är väldigt resultatinriktade. Vi är en ung organisation som är lösningsorienterad och vågar testa nytt.”

David Erixell, Projektledare
”MOBY vill ständigt hitta bättre lösningar så att det går snabbare och för att slutprodukten av varje projekt ska bli ännu bättre. MOBY är ett företag som verkligen vill utvecklas. Fortsätter det i den här takten blir det världens bästa byggsystem i framtiden.”
Johan Käck-Nauclér, Produktionschef

Är det dig vi letar efter?

Vi är alltid intresserad av att skapa nya kontakter både med medarbetare och underkonsulter.

Skicka en spontanansökan på mail till career@sibs.se

Läs också vår integritetspolicy här.