Vill du vara med och förändra byggbranschen?

För MOBY är våra medarbetare det viktigaste vi har. Hos oss ska du trivas och tycka att det är roligt att gå till jobbet. Arbetsmiljö och teamanda på vår arbetsplats är våra starkaste prioriteringar. Här har du goda förutsättningar att påverka ditt arbete och alla ges möjligheter att prova nya uppgifter och genom vidareutbildning ta kliv upp eller i sidled.
Läs mer

Vill du vara med och industrialisera byggbranschen?

För att snabbare kunna möta behovet av bostäder och ge de många människorna hem att trivas i gav vi oss ut på resan att industrialisera byggbranschen. Genom att bygga husmoduler på produktionslinje i fabrik och sedan montera de på plats kan vi färdigställa projekt i hög kvalitet på halva projekttiden jämfört med projekt byggda på traditionellt vis.

Tycker du om att hitta nya lösningar?

För att vi ska uppnå våra mål och vidareutveckla industrialiseringen av byggbranschen krävs det att varje medarbetare är del i vårt nytänkande. Här bidrar alla med idéer runt förbättringar och effektiviseringar som gör att vi hittar fler eller ännu smartare lösningar i vårt byggsätt.

MOKO och MOBY hittar alltid nya förbättrade lösningar, stora och små. Modulerna blir hela tiden bättre och bättre tack vare detaljerna som kontinuerligt tas fram. Mycket handlar även om montaget och att göra det enklare på plats och där kommer MOBY in med erfarenhet och innovationstänk.
Kristoffer Myrén, Produktionschef
Det finns ett driv i hela organisationen att utveckla produkten och snabba vägar till beslut. Det finns en lätthet i samarbetet med kollegor och chefer, man kan kontakta alla i organisationen om man vill bolla idéer eller söker svar.
Mattias Nordström, Produktionschef
Istället för de stora traditionella företagen som inte gärna ändrar på det gamla sättet att jobba så tyckte jag att det här kändes som en frisk vind med nytt tänk och spännande sätt att se på branschen.
Stefan Faltin, Arbetsledare
Ledningen lyssnar på det jag säger och förändringar som behöver ske sker. Projekten växer och blir större och större samtidigt som bitarna faller mer och mer på plats. Att få vara med på den här resan är väldigt spännande.
Joakim Holmberg, Produktionschef
Här får du vara med och utveckla en produkt, skapa något genom ett nytänk.
Joakim Ketola, Arbetsledare
MOBY är en organisation med korta beslutsvägar. Alla vill åt samma håll och det känns att alla jobbar mot samma mål. 
David Erixell, Projektledare
MOBY vill ständigt hitta bättre lösningar så att det går snabbare och för att slutprodukten ska bli ännu bättre för varje projekt. MOBY är ett företag som verkligen vill utvecklas. Fortsätter det i den här takten blir det världens bästa byggsystem i framtiden.
Johan Käck-Naucler, Produktionschef

Vill du veta mer?

Vi är alltid intresserade av att skapa nya kontakter och söker för tillfället efter att både anställa medarbetare och samarbeta med underkonsulter. Vill du veta mer? Läs mer om varje tjänst och sök gärna den som passar dig genom att klicka på knappen ”Lediga tjänster” nedan.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Vänligen observera att vi inte kan hantera några ansökningar som kommer på email pga. GDPR.

Lediga tjänster