VÅRA PROJEKT

Välkommen att ta del av våra projekt som vi bygger på totalentreprenad åt Sveaviken Bostad.

Sandtorp

Norrköping

117 st hyresrätter

Ett par kilometer från Norrköpings centrum utvecklas Sandtorp, ett nytt attraktivt område med bostäder, skolor, butiker, arbetsplatser, och grönområden.

I Sandtorp bygger vi Kvarteret Dansbanan 1 som är en nyproduktion med fem flerbostadshus. Totalt färdigställs 117 lägenheter i storlekarna 1-3 rok, klara för inflytt hösten 2019.

Brandbergen

Haninge

71 st hyresrätter

Haninge kommun har påbörjat ett program för vidareutveckling och förnyelse av Brandbergen. Här finns bland annat goda kommunikationer till Stockholm, park, idrottsplats, och utomhusbad.

I Brandbergen bygger vi Kvarteret Söderby som färdigställs med en hög miljöprofil och låg energiförbrukning. Projektet avser nyproduktion av ett flerbostadshus som totalt innehåller 71 lägenheter i storlekarna 2-3 rok. Projektet startades 2019 och beräknas vara klart för inflytt 2020.

Snurrom

Kalmar

218 st hyresrätter

Snurrom är en ny och modern stadsdel i norra Kalmar, omgiven av vacker och naturskönmiljö med skog, hav, golfbana, frilufts- och vandringsleder.

I Kvarteret Kalmarporten bygger vi 218 st hyresrätter. Projektet avser nyproduktion av två flerbostadshus och en kommersiell lokal. Lägenhetsstorlekarna varier mellan 1-3 rok och är öppna och ljusa, med högt i tak. Interiören är speciellt framtagen av arkitektbyrån PDS Design och alla detaljer är noggrant utvalda, med hög fokus på kvalitet och enhetligt formspråk. Projektet startade hösten 2019 och är beräknat vara klart för inflytt 2020.

Glidplanet

Örebro

157 st hyresrätter

Straxt utanför Örebro centrum växer Södra Ladugårdsängen fram, ett helt nytt bostadsområde med högklassig vardagsarkitektur och gröna gårdar. Här finns närhet till natur, golfbana, racketcentrum, badanläggning, och naturreservat.

Vi bygger Kvarteret Södra Ladugårdsängen, en del av ett större stadsutvecklingsprojekt. Totalt färdigställs 157 lägenheter i storlekarna 1-3 rok som förväntas vara klara för inflytt 2020.

Kompassen

Luleå

157 st hyresrätter

I närheten av Luleå centrum vidareutvecklas stadsdelen Kronan, en naturstad med fond mot skog och hav samt ett eget centrum.

Vi bygger Kvarteret Kompassen med 157 lägenheter i storlekarna 1-3 rok. Kvarteret har en hög miljöprofil med låg energiförbrukning och beräknas vara klart för inflytt 2020.